Lifestyle

Je eet gezond, beweegt regelmatig en toch val je niet af? Heb je vragen over je leefstijl of ben je al begonnen aan een betere leefstijl, maar eindigt dit weer in het oude (minder gezonde) patroon… Wil je blijvende veranderingen van leef-beweeg-en eetgewoonten en wil je dit als haalbaar ervaren? Zet dan de stap naar een sportiever, gezonder en vitaler leven!

Het vinden van een gezonde levensstijl is niet voor iedereen even gemakkelijk. In deze moderne maatschappij kom je steeds minder aan jezelf toe, terwijl stress alleen maar toeneemt. Vaak willen we gezonder leven, energieker worden, ons weerstand verhogen en óok nog een goed eetpatroon hanteren…

Een lifestyle-coach kijkt naar het totale plaatje en besteed aandacht aan leefomstandigheden (bv werksituatie, stress ed) , leefgewoonte (bv beweging, ontspanning, roken ed) en het eetpatroon. Door individuele en intensieve begeleiding worden blijvende veranderingen van leef-en eetgewoonte als haalbaar ervaren. En gezondheid begint bij een gezonde lifestyle..

Door deze totaalaanpak is het mogelijk structurele veranderingen door te voeren die niet als tijdelijk en/of belastend worden ervaren en uiteindelijk de kwaliteit van het leven verbeteren!!!

Laat mij je coach zijn om met een perfect opgesteld begeleidingsplan het doel dichterbij te halen!!